top of page

FEESTLOCATIE

Het wijkfeest gaat plaatsvinden op het terrein van de Gerard Dou aan de Gerard Doustraat 23a, 8932JG Leeuwarden.

INDIEN MOGELIJK, KOM LOPEND!

Het terrein van de speeltuin lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een feestlocatie. Maar juist deze bijzondere locatie maakt het wijkfeest zo uniek. Met veel liefde en aandacht toveren wij dit terrein om tot een feestlocatie waar we maar liefst 600 bezoekers tegelijkertijd kunnen ontvangen. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid en dansplezier, en de speeltoestellen geven een speelse en vrolijke sfeer aan het geheel.

De locatie van het wijkfeest biedt een gezellige en sfeervolle omgeving waar jong en oud zich thuis zullen voelen. Of je nu komt voor de muziek, de gezelligheid of gewoon om lekker bij te kletsen met buurtbewoners, wij heten je van harte welkom op ons terrein.

Speeltuin Gerard Dou

FOOD & DRINKS

Statiegeld systeem.png

Op het terrein zal er een gezellige bar aanwezig zijn waar de lekkerste drankjes verkrijgbaar zijn. Of je nu zin hebt in een verfrissend biertje, een zomers wijntje of gewoon een frisje, onze barmedewerkers staan klaar om jouw favoriete drankje te serveren.

Maar dat is nog niet alles! Ook voor de lekkerste ijsjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wat is er nu lekkerder dan op een zomerse dag te genieten van een verfrissende ijsco?

En heb je trek gekregen van het dansen en feesten? Dan kan je terecht bij Snackbar De Centrale. Zij zorgen ervoor dat je van de lekkerste snacks wordt voorzien, zodat je er weer even tegenaan kan.

Houd er wel rekening mee dat wij gedurende het hele weekend werken met een statiegeldsysteem voor de bekers, met uitzondering van warme dranken. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzaam feest en kunnen we de locatie schoon en opgeruimd houden.

Tot slot willen we je erop wijzen dat het meenemen van eigen eten en drinken niet is toegestaan. Maar geen zorgen, met ons ruime aanbod aan drankjes en snacks hoef je niets te missen!

bottom of page