top of page

AFSLUITINGEN EN OMLEIDINGEN

Omleidingen en afsluitingen

Van 1 tot en met 5 juni geldt er een parkeerverbod in de Gerard Doustraat van nummer 5 tot en met 23a. Dit parkeerverbod geldt aan beide zijdes van de straat.

Van 1 tot en met 5 juni van 09:00 tot 02:00 is de Gerard Doustraat ter hoogte van nummer 21 tot en met 31 afgesloten. Ook kan hier niet geparkeerd worden aan beide zijdes.

Op zaterdag 3 juni van 09:00 tot 20:00 is de Gerard Doustraat ter hoogte van nummer 33 tot en met 43 ook afgesloten. Ook kan hier niet geparkeerd worden aan beide zijdes. De kruising Gerard Doustraat/Paulus Potterstraat/Mesdagstraat is wel bereikbaar. Er is geen doorgaand verkeer vanuit de Frans Halsstraat richting de Gerard Doustraat mogelijk.

 

Als bewoner kunt u uw auto elders parkeren in de wijk. Let daarbij op de geldende parkeervergunningen. Voor uw gemak vindt u de kaart hiernaast. Ook zullen de maatregelen met borden worden aangegeven in de straat.

Informatie en contact

Als u voor of tijdens het evenement vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen na 17:00 op 06-83906083. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen of mailen naar: activiteiten@gerarddou.nl

Omleiding.jpg
bottom of page